Spök-TVn - fortsättningen

Igår skrev jag det här korta inlägget angående min TV-apparat som slog på sig själv efter att jag hade slagit av den två gånger. Det har hänt tidigare att den både slår på- och av sig själv i tid och otid. Säkerligen något elfel eller något annat tjafs, men igår hann jag bli gruvligt irreterad eftersom jag både var svintrött och hade huvudvärk.



Sista gången jag stängde TVn igår sa jag högt - Men va fan! låt bli TVn!! Sedan stängde jag även av datorn, släckte lamporna och gick till sängs.

Eftersom lillen sover lite oroligt så tog det inte lång tid innan jag var tvungen att plocka upp honom och lägga honom i sängen bredvid mig - då hör jag att datorn slår på!

Jag var faktiskt så less att jag inte orkade bry mig. Datorn fick helt enkelt stå på under natten. TV apparaten slog iallafall inte på mer den natten, alltid något.

Kommentarer
Postat av: Felix Vincent

Spookieness!

2011-02-11 @ 11:05:07
URL: http://felixvincent.blogg.se/
Postat av: psst

ja ja men är de hera nån nyhet eller?? Ni bör ju lägga kuddarna lite snyggare i soffan innan ni fundera på å gå o lägga er. Hur ska man potestera egentligen? TVn o datorn vekar ju vara vitiga saker fö er o ni hö ju om de sås av o på...så de så...särp er såspjikkar..kjamal till er iallafall

2011-02-11 @ 19:59:21
Postat av: leila

Det där hände i min korridor i Umeå flera gånger. Oftast var det lampor som tändes av sig själva mitt i natten. Ni kanske borde ringa hyresvärden innan saker börjar gå sönder?

2011-02-11 @ 23:58:04
Postat av: VelourVenus i egen högfärdig person

Kära mor alias "psst": du kan inte vara hemlig avsändare för mig, jag känner igen din IP-adress ju! :D



Leila: Hittade de något fel i din korridor då? Jag tror att det är vår elektronik som behöver dammas av.



Felix: Ja, visst är det ett fantastiskt och spännande liv jag lever :D

2011-02-12 @ 01:10:36
URL: http://velourvenus.blogg.se/
Postat av: Micke

Du, det kan vara något allvarligt. Fasfel, spikar, elektriska/elektromagnetiska störningar och liknande saker. Det är inte era apparater som behöver dammas av om det händer på flera platser i samma lägenhet ungefär samtidigt och fler än en gång.

2011-02-12 @ 14:04:27
Postat av: VelourVenus i egen högfärdig person

Micke: Jaha.. nämen jag får väl snacka med kvartersvärden då :P

2011-02-13 @ 01:33:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Följ min blogg med Bloglovin