bakar.. återkommer senare

Just nu bakar jag för fulla muggar. Det blir grekiskt inspirerade frukostmuffins och en cheeskake med en hint av smultron. Båda bakkreationerna har lågt kolhydratvärde och är glutenfria.

Men nu vet jag inte om det blir lyckat eller inte :P  Vi får väl se. Jag återkommer med resultatet!

Hemma och Trött

Det första lillen gjorde när vi kom hem var att snacka med sina leksaker. Han låg länge och förde samtal med badankan, bollen och böckerna, som om han var tvungen att berätta om allt han varit med om.


Han somnade tidigt (tidigt för att vara han) och vi fick strunta i kvällsvällingen för han var alldeles för trött.

Det är lustigt att se hur han nästan andas ut och blir alldeles avslappnad av att komma hem. Han sken upp redan i trappuppgången då han kände igen sig.

Själv fick jag migränkänningar, typisk avslappningsmigrän, och jag spenderade kvällen som en halvdöd fisk i fotöljen.

Bort, tillbaks, kaffetår och bottenlös

Nu sitter jag här här i föräldrahemmet och väntar på att kaffebryggaren ska puttra klart. Lillen vaknade på ett oerhört dåligt humör och trots att han somnade sent igår så vägrade han ta sovmorgon :P 

Jaja, inget lindrar tröttja som en kaffetår ;) 

Idag ska vi åka hem igen. Hem till oss! Det känns oerhört skönt att få ha pojkarna för sig själv måste jag säga, även om nu det har varit trevligt att vara bortrest så slappnar jag ändå inte av lika bra som jag gör där hemma.

Sedan blir det skönt att komma tillbaks till sina vanliga rutiner, då menar jag främst matrutinerna som under den senaste veckan har varit under all kritik. Jag idkar matmissbruk när jag inte är hemma. Det finns varken stopp, botten eller självbehärskning när jag inte är i mitt egna hem.

Sådärja, nu var visst kaffet klart! På återseende!

Inte sockerfri på långa vägar!

Jag kan ju meddela att jag under midsommarhelgen inte har varit sockerfri på långa vägar. I morse (som egentligen var vid lunchtid) åt jag kanelbullar och drack kaffe till frukost.



Min stackars mage, som inte längre är van vid socker och vetemjölsbaserade produkter, står nu ut som en ballong och den mullrar och bubblar av missnöje. Men jag vägrar hänga läpp! Jag har njutit av varenda tugga och det betyder inte att jag behöver fortsätta så här när jag kommer hem igen. Det känns dock lite surt att jag kommer att behöva genomlida en veckas sockerabstinens innan jag är tillbaka i normala blodsockerförhållanden igen.

Det är väl bara att bita ihop antar jag.

Midsommar hos svärföräldrarna

Nu sitter jag här ute i de ångermanlädska skogarna igen, men denna gång är jag inte i föräldrahemmet utan hos svärföräldrarna som bor ca två mil bort ifrån där mina förldrar bor.

Jag har ätit till förbannelse för mycket! Det känns som att jag på fullaste allvar ska spricka i två delar i en lodrät linje över magen.



Jag har druckit flädersnaps också *nöjd* och eftersom jag knappt har druckit alkohol på 1½ år så känns det ganska ovant att ha en salongsberusning innanför västen :)

Glad midsommar på er allihop!
och hörrni... kör inga fordon när ni har druckit alkohol nu - det kan sluta i fadäs och tragedi, så gör inte det! ok?! Slagsmål bör ni heller inte ge er in i för det är bara för töntar utan behärskningsförmåga.

Därimot tycker jag att ni ska krama någon, säga något fint och drömma vackra midsommarnattsdrömmar.

Ta hand om er och alla nära och kära  <3

Min klänningsdesign

Jag deltog i en tävling som nelly.com har där man ska designa en egen klänning.

Eller.. njaaa att kalla det en "egen design" är väl lite överdrift eftersom man bara får välja ur färdiga delar. Min definition av egen design handlar om fira händer och ett nötande och blötande i kreativ process, vilket detta inte riktigt kan kallas.

Ni kan i allafall hitta mitt tävlingsbidrag här:

Mina designade klänning på NELLY.COM

Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Mitt Klantarsle och Min Ornitofobi

Ni som inte redan visste det ska få det bekräftat nu - Jag är ett klantarsle av rang!

Brödet som jag bakade härom dagen (detta inlägg) blev inte långlivat. Jag hade ställt ut brödet på balkongen för att det skulle svalna och jag råkade lämna det där ute lite längre än nödvändigt. När jag sedan skulle hämta in brödet för att bjuda grannfrun på en smakbit, då upptäckte jag att fåglarna hade ätit upp nästintill alltihop!

De hade hackat hål på plastpåsen och pickat i sig mitt nybakade bröd! Vilka banditer!!

Japp, det är en mycket medveten parafras på Skriet.

Eftersom jag lider av fågelfobi ville jag inte plocka in resterna som fanns i den sönderpickade påsen (faktum fär att jag faktiskt har svårt att ta i allt som fåglar kan ha varit i kontakt med), men som tur är har jag en modig vän som hjälpte mig med det. Jo, jag hade väl slutligen fixat det själv.. och efter det hade det blivit ett flitigt spritande av händerna, men slipper jag så låter jag ju helst bli.

Det är väl bara att ställa sig och baka nytt då :P

Brödet tycks fått ett bra betyg av fåglarna då de knappt lämnade något alls - Den enes bröd den andres... öhh... död?

Lågkolhydrat och glutenfritt matbröd

Äntligen kommer receptet som jag utlovat!

Material
  • Två bunkar - en för de våta indregienserna och en annan för de torra.
  • En sockerkaksform, men det går lika bra (om inte bättre) att göra brödet i form av tekakor också.
  • En slev eller slickepott.
  • En visp. Det går bra med en handvisp.
  • Ugnen på ca 175 grader.

Torra ingredienser
  • 1 dl Pofiber
  • 1 dl Fibrex
  • 1 msk Fiberhusk (eller pulveriserat psylliumfrö)
  • 1 msk Glutenfritt Surdegspulver
Samtliga nämnda ovan finns på glutenfria hyllan!
  • 1 dl Sojamjöl.
  • 1-2 krm Salt
  • 1 tsk Bakpulver
  • 1 msk Sesamfrön för att "bröa" formen med
Valfritt: Linfrön eller andra frön. Några nypor med brödkryddor.

"Blöta" ingredienser
  • 4 st Ägg
  • 2 dl Matlagningsyogurt, naturell Soygurt/Yogurt, Fil, Gräddfil eller Creme Fraiche
  • 1-2 dl riven Ost. Om du använder ost som inte går att riva, typ Mozzarella eller Fetaost, så måste du finfördela/smula osten istället.
  • Smör till att smörja formen med.

Gör så här

Bunke 1
Blanda alla torra ingredienser i ena bunken förutom Fibrex som ska i andra bunken.
Bunke 2
Blanda alla blöta ingredienser, men vänta gärna med osten tills ihopblandningen (se nedan). Vispa upp de blöta ingredienserna ordentligt. Häll ner Fibrex, rör om och låt stå och dra.



Formen
Smörj formen ordentligt med smör. Bröa med sesamfrön (istället för ströbröd).
En annan metod är att täcka hela formen med bakplåtspapper vilket gör det lättare att få loss brödet ur formen. Metoden med sesamfrön kräver att du har ordetligt med smör och sesamfrön för annars fastnar brödet!
Det går naturligtvis jättebra att göra brödet som tekakor direkt på ugnsplåten också :)

Ihopblandningen
Rör nu om i Bunke 2 och blanda sedan försiktigt ner de torra ingredienserna och osten under omrörning. häll ner i formen och låt stå i ca fem minuter innan du ställer in den i ugnen.

Gräddning
Grädda på  175 grader i ca 15 minuter (10 minuter i varmluft ??)
När brödet är färdggräddat så ska det stå och svalna innan det ska plockas ur formen. Om du använde "sesamfrö-bröar-metoden" så måste du lossa på brödet med hjälp ab en stekspade för att få ur brödet.


Voila! Färdigt :)

Tips!
  • Du kan finfördela Fibrex genom att köra det i mixer ifall du vill ha ett slätare bröd.
  • Skalade sesamfrön har lägre kolhydratvärde än de oskalade fall du vill hålla ner på dessa.
  • De som inte bryr sig om att hålla nere kolhydratvärdet kan likväl använda Majsmjöl eller Rismjöl istället för Sojamjöl om man vill det, då blir brödet säkert inte lika "tungt" heller.

En brudslöja mot myggor, knott och annat flygande jävulskap

För 1 ½ vecka sedan när jag var till föräldrahemmet upptäckte jag att det var mycket mygg där ute på landsbygden. Det borde jag kunna räkna ut med arslet, men eftersom jag nu inte räkande ut det innan jag for dit så stod vi där ute i skogarna utan myggnät till lillens vagn.

Som tur var hade mamma en gammal brudslöja i någon gömma. Det var med största sannolikhet ett impulsköp från någon loppis - Fråga mig inte varför min mamma impulshandlar gamla brudslöjor för jag har då ingen aning! Kanske hade hon hoppats på att hon kunde använda den till någon maskeradutstyrsel. Det får förbli en gåta.


Brudslöjan fick tjäna som myggnät över vagnen. Det fungerade utmärkt!

Misslyckat brödbak

Igår ställde jag mig i köket för att baka ett lågkolhydrat och grutenfritt matbröd. Jag har lyckats med det tidigare men jag skriver sällan ner mina recept.

Jag är höftandets, ögonmåttets och experimentets okrönte matkonung!

Varje gång blir ett äventyr när man inte vet hur det ska bli. Det är nästan som när jag klipper eller färgar håret på mig själv (vilket jag alltid gör på egen hand!) - Man bör inte vara rädd för en fadäs som man vill lära sig något och införskaffa livserfarenheter ;)

I vilket fall som helst blev brödbaket misslyckat. Denna gång hade jag skrivit ner tillvägagångssättet. Nu har jag ett recept på hur man inte ska göra! Minst en halv deciliter vätska ska bort från receptet för att det inte ska bli så degigt.

Detta är en bild från ett lyckat brödbak, men det receptet skrev jag tyvärr inte ner.

Jag har ett önskemål från en av mina läsare om recept och naturligtvis tycker jag att det är jätteroligt att blogga om mat :) men jag kan inte lägga ut recept som inte fungerar så jag får modifiera om det och testa på nytt innan jag kan publicera det.

Men snart så blir det andra bullar :)

Inhandlade loppisfynd + lite till

Nu ska jag äntligen lägga upp bilder på mina inhandlade loppisfynd från tidigare i veckan.

Söta glasunderlägg. Det behövs eftersom vårt vardagsrumsbord inte tål värme från kaffekoppar och dylikt.

Bestick i rosa bakelit! Är de inte fantastiska?!  Tyvärr var några av dem lite blekta/gulnade, men de var i fint skick i övrigt.

Sedan fick jag grytunderlägg i perstorpsplatta av min mamma som hon hade sedan förut. De passade utmärkt till mina fina bestick!

Spetsdukar för 2-10 kr st. Jag gillar spetsdukar! Helst ska de vara knypplade, virkade ger inte riktigt samma skira känsla.

Grymma 80-tals inspirerade näthandskar i korallrött. Jag köpte två par och blekte ena paret lite så att de blev rosa/aprikos.

Och så hittade jag en vacker blekgul, storblommig och midjehög kjol, samt några hemvirkade hyllbårder som jag också köpte.

Borta bra men förbaskat skönt att vara hemma

Kropp och själ faller in i ett lugn när jag kommer hem till mitt bo. Nog älskar jag att avra med mina syskon och mina föräldrar, men jag har saknat mitt hem - mina rutiner, min långsamma lunk, min terapeutiska balkongodling, mina egna dammråttor och min källsortering.

Ja, naturligtvis har jag saknat min karl också! Karln och katten har stått högt på saknarlistan.

Lillen har sovit som aldrig förr! Alltså han grät inatt som vanligt, men han "sov" till över tio trots att han somnade tidigt igår! Det är ovanligt för vår lilleman sover vanligtvis till 08.00-08.30 även om han varit uppe till 12.00 kvällen innan.

Apropå det! Kolla in sovstilen som jag lyckades fotografera honom i när jag var hemma hos mamma och pappa...

Han hade varit lite grinig och jag lade honom i sängen för att vila, när jag kom tillbaks för att kolla till honom så låg han så här och snarkade med huvudet under filten.

Idag måste vi gå och handla för det finns ingenting här hemma! Sedan ska jag njuta av vädret och efter det får vi se om jag hinner lägga in några bilder på mina loppisfynd som jag handlade tidigare i veckan.

Kram på er!

Oköpta Loppisfynd

Åh ack så mycket dfina saker jag har sett nu!

Här har vi några exempel på saker som jag inte köpte även om jag gillade dem skarpt:


Denna tyckte jag var jätte harmig - Tupp tupp men ingen höna... Kryptiskt tyckte jag. Kanske lite smått lantlivsidylliskt homoamorös i sitt budskap? :)


Denna fröken tyckte jag också mycket om. Det var lite synd om henne för hon var lite skadad...

hon var på extrapris
för sina hälsprickor


klicka för större


Den här dockan var också någon alldeles speciell personlighet. Hon fick mig att tänka på Britney Spears under sitt brakedown eller nått. Manisk och trasig.


Jag ska lägga in bilder på vad jag faktiskt köpte också, men nu måste jag natta lillen så det får bli lite senare.. eller någon annan dag. Imorgon reser vi hem till karl och katt igen.

I lägntan efter loppis

Just nu sitter jag hemma hos mor och far och väntar på att min mamma ska komma hem. Hon har lovat mig att vi ska åka på NBC-loppis (Nolaskogs Biståndscenter) i Gottne, vilket passar utmärkt för där bor nämligen lillgrabbens farmor och farfar!

Min plan är att lämpa av grabben hos farmorn under tiden som jag och morsan går på skattjakt! då får lillen och farmorn busa av sig riktigt ordentligt :) Tänk vilket lyx om man hade sina föräldrar och svärföräldrar boende lagom nära inpå sig (skriver lagom nära, för det bör inte vara för nära). Men just nu bor vi många mil ifrån dem så man är ju inte direkt bortskämd med att ha barnvakter ;)

Jamen var var jag nu då? öhh... just det.. loppis var det ja! Jag ääälskar att gå på loppisar! Inte nödvändigtvis handla på loppisar - Jag går gärna utan pengar också, det är nästan som att gå och titta på konst!

Det är nog bäst att jag tar på mig några kläder  för här har jag suttit i kalsongläge sedan i morse :D

Jag kanske lägger några fina loppisbilder ikväll!

Väderomslag

Jaha, så var de soliga dagarna som bortblåsta! bokstavligen!! På ett dygn tog vädret enhelomvändning från 31-32 grader till att bli 10 grader. Hur gick det till?!

En promenad var vi ändå tvugna att ta. Ett kallt och blåsigt sommarväder är ett sommarväder likförbannat.


Jag lånade typ alla kläder från morsan eftersom jag bara hade packat för förra veckans sommarvärme. Det blåste ganska kallt, därav den nästintill heltäckande sufletten.

Vi tog en sväng på byavägen och hann titta på en vacker häst alldeles innan lillen somnade.


Det blev en kortvarig tur för jag höll på att frysa bort både min ändalykt och mitt förstånd.



Kattungar!

Idag fick farmors katt (hon som blev kvarlämnad efter farmors bortgång) fem stycken bebiskatter!



Två ljust orangea, en orange/vit, en sköldis, och en som är nästan helt grå men med vitt under hakan och en orange fläck på ena kinden (sköldpaddskatt det också?)

Här har vi en närbild på den sistnämnda kattungen...


Hoppas att vi hittar hem till de små miraklen nu!

Som en Sagoprinsessa

Naturligtvis hade jag rätt!
Min lillasyster var vacker som en sagoprinsessa i sin balutstyrsel.



Dessvärre tyckte hon inte att jag hade lyvckats med att ta tillräckligt bra foton på henne :P  men jag misstänker att hon bara talar osanning och deltar i lögn-VM  -Ja något annat vore ju osannolikt! säger mästerfotografen ;)

I morse hade hon däremot mascara över hela ansiktet och "efter-paryt-påsar" under ögonen :D hahaha! Men hon var finast ändå  <3

Syrran tar studenten och jag smälter bort ute i ångermanländska skogarna

Så här lagom till min lillasysters sutdent åkte jag ner till föräldrahemmet för några dagar. Jo, jag är fortfarande kvar där ute, långt ute i skogarna där ingen kan höra dig skrika ;)

Trevligt har det varit! Trevligt och fullt av förjäkligt onyttig förtäring. Jag har ätit så mycket socker, flott och vitt bröd att det nästan rinner ut ur öronen på mig. Men min lillasyster tar bara studenten en gång i livet! och det ger mig en god anledning att bryta min nyttotrend.


Mitt kvällsfika, vaniljsoygurt med jordgubbar, har varit det nyttigaste jag ätit den här helgen.

Syrran hade inte kunnat sova något kvällen innan studenten så hon var en trött krigare i sommarvärmen. Naturligtvis passade jag på att fota vår Sleeping Beauty när hon somnade i hammocken :D


Fina lillasyster som har blivit en så stor tjej!

I övrigt är det snorvarmt här! Jaja, jag vet ... det är säkert lika varmt över hela Sverige för tillfället. Jag och lillen svettas ikapp och vi har badat i badkar flera gånger om dagen.


Man är inte så tuff längre då det är 32 grader i skuggan :P

Värmen har förresten gjort att det har blivit knott- sviar -och myggexplosion. Lillen har blivit biten men han verkar ta det bra! han visar inga tecken på att vara överkänslig mot betten (som så många andra i hans släkt). Jag har också blivit ordentligt biten, men det är ingeting i jämförelse mot att jag håller på att torka ihop till en liten torr hudflagna.

Ikväll ska jag fota syrran i balklänningen - Hon kommer att vara vackrast i världen!

Puss och kram så länge!

Sömnlös men nöjd ändå

Klockan 05.42

Nu har jag suttit uppe i svart två timmar. Det känns som att bihålorna ska sprängas när jag ligger ner så nu sitter jag istället här och väntar på att värktabletterna ska slå på stort och skapa underverk.

Igår var det kalas halva dagen för mig. Min fina granne Sara Lovisa kom på besök och vi tjattrade så stort och så brett att stämbanden nästan glödde av överstimulans!

Som vanligt tog jag inga egna bilder (jag måste verkligen bli bättre på det!) så jag måste tjuva bilder från henne för att visa er...

Självklart fikade vi i vanlig ordning. Det här är en halvt onyttig hallon- och blåbärmoussekaka.

Jag blev förvånad över hur magisk kvällen såg ut att vara på hennes bilder. Men nog var den här kvällen lite magisk alltid! Den varma sommarluften som höll i sig till sent på natten kändes inte som av denna värld. Och för att inte tala om sällskapet! Vilken kväll.

Lillen var tvungen att visa Sara Lovisa en av hans nya konster - att smidigt glida över den stora tröskeln mellan köket och balkongen. Jora, han är mäkta stolt!

Sedan efter att lillgrabben hade somnat lade jag tarotkort på henne. Det måste varit evigheter sedan som jag la tarot på någon annan än mig själv. Minst fyra år sedan måste det varit.

Jag fick mig några tankeställare också av den där tarotsessionen måste jag nog säga. Det känns bra!

Nu måste jag nog knyta mig igen. Senare idag reser jag till föräldrahemmet och stannar där några dagar och jag rapporterar troligtvis därifrån också.

So Long My Sweets

Bihåleinflammation

Idag känner jag mig ganska säker på att jag har bihåleinflammation. Fy faen vad det värker i ansiktet!

Tydligen är det bara att vänta ut det för man ger inte antibiotika om man inte har varit sjuk upp mot två veckor. Jag vill lix inte ha antibiotika så det spelar ingen roll!

Jag började iallafall att fundera över hur smittsamt det är så jag kollade upp det på 1177.se och det ska tydligen inte vara annat än en vanlig förkylning som blir långdragen och att man har känsliga bihålor - Då blir det en inflammation.

Man kan göra föjlande saker för att kurera sig själv:
  • Andas in vattenånga, det förtunnar slemmet.
  • Avsvällande nässpray, men inte längre än i tio dagar. Men kom ihåg att detta påverkar enbart nästäppan, inte inflammationen!
  • Hålla sig borta från kraftigare temperaturskiftningar (ingen bastu+isvaksbad alltså)
  • Receptfri kortisonspray fungerar genom att ta ner inflammationen något.
  • Röra på sig ute i friska luften, men måttligt så att man inte överanstränger sig.
  • Sova med huvudet högt.
  • Behandla eventuella allergier i näsa/luftvägar ifall man är allergiker.

Anyways. Jag var lite fundersam över ifall lillen kunde bli smittad och få bihåleinfammation han också. Till min lättnad stod det så här:

Hos nyfödda är käkhålorna inte större än ärtor. Pannhålan saknas så gott som helt och silbenscellerna är små. Därför får små barn sällan bihåleinflammationer som behöver särskild behandling. I takt med att man växer blir även bihålorna allt större och når sin slutgiltiga storlek under puberteten.

Fass.se skriver även att det är mycket ovanligt att barn under 7-8 års åldern får bihåleinflammation, men på Apoteket.se skriver de 4 års ålder, så man får väl tänka på det där med åldern som lite varierande.

Nu är min lillgrabb inte direkt nyfödd, men eftersom han är så pass liten fortfarande så är även risken ganska liten. När det gäller lite äldre barn (alltså "icke-bebisar") med bihålehinflammation ska man vara uppnärksam på är ifall det blir rött och svullet kring ögonen (eller ena ögat) i samband med förkylning. Då ska man uppsöka sjukvården.

Okej, då vet ni det! Så typisk mig att hamna i den här lärarinnerollen :P

Det mesta av infon kommer ifrån 1177.se och det är även därifrån som jag har lånat bilden.

Ni ska jag sitta hemma och kurera mig ;)

Kram på er!

Pimpar Lillens Vrålåk (i budgetvariant)

Man tager vad man haver och i detta fall blev det en bordsduk som fick stå som omklädsel till lillgrabbens sittdel till vagnen.

Tyvärr tog jag inga "före-bilder" så ni får nöja er med att se resultatet.

Förr var den välsydd i ett fult och tråkigt tyg. Nu är den istället slarvigt sydd i en snygg och sommrig bordsduk!


Så här gjorde jag:


  1. Jag tog lös klädseln från sittdelen (nästan alla vagnar har gjort det så att man kan ta bort tyget så att det ska gå att tvättas), sedan lade jag det på den dubbelvikta duken.

  2. Jag markerade längs med orginalklädselns kant (+ ca 2cm i sömsmån) och sedan klippte jag utefter markeringarna.

  3. Efter att jag klippt klart i duken sydde jag ihop de två tygbitarna så att det blev en framsida och en baksida. Lämna en öppning! Jag gjorde öppningen bak där även vagnens ryggstöd ska hängas fast.

  4. Det blir alltså som ett påslakan som passar perfekt över orginalklädseln. Jag klippte upp öppningar för spännen och knappar som behövs för att sätta tillbaks klädseln på vagnen igen. Sedan trocklade jag fast tygen på vissa ställen så att det skulle se lite mer format ut.

Duken som jag använde var en såndär plastbehandlad bordsduk - inte riktigt vaxduk, men nästan. Det som är bra med dem är att de är lätta att torka av när det sölas på dem och att de inte rispar sig lika mycket som många andra tyger skulle gjort.

Det syns inte riktigt på bilden (eftersom att jag har dolt det värsta) men det är mycket slarvigt och hastigt gjort. Inga finskrädderier här inte! Det är bara att hålla tummarna att det håller ihop under sommaren.

Tyck synd om mig är ni snälla :(

Det är ingen fantastisk dag direkt.

Det känns som att jag har tjock massa i halsen som pulserar i diffus smärta och smakar blod. Alla leder är ömma och bihålorna spränger.

Jag har sällan feber. När jag väl har feber brukar den inte vara särskilt hög, ungefär en grad över min normaltemp. Idag ligger jag på 38 grader och jag känner mig fånig över att jag blir så utslagen av det.

Hoppas bara att lillen inte blir smittad av mig - Han har varit sjuk nog för ett halvår framöver kan jag tycka.

Men om jag ska försöka att vara lite posititiv! Jag har något härligt att dela med mig av! Härligt för mig iaf.

Jag har lyckats bli av med ca 7 kg sedan detta inlägg!! Nu räknas jag bara som "smått överviktig" enligt BMI. Men mitt midjemått är fortfarande inte vidare hälsosamt :P men det beror nog på att jag inte har tränat magen något alls (!!) sedan lillgrabben föddes. Något som har blivit platt är dock rumpan - den har nog inte varit så här intentsägande på evigheter :P

Jaja, det går då åt rätt håll.

Tidigt litteraturintresse

Lillen har dragit ut alla sina barnböcker samt vår seriesamling ur bokhyllan


Jag låter honom hålla på i hopp om att han får ett genuint litteraturintresse! ;)

RSS 2.0

Följ min blogg med Bloglovin