Rövhålet


Rövhålet ligger rakt in i landets mellersta regioner.

Rövhålet ligger rakt in i landet i mellersta sverige, om man ser från kusten - Iggesund, och sedan fågelvägen rakt innåt. Där ska jag bo någon gång!

Om man ser på en karta, östersjökusten på Iggesundnivå (Hälsingland), och sedan fågelvägen rakt innåt mot Dalarna. Där ska jag bo någon gång!

Tänk att ha en liten sommarstuga i Rövhålet. Tänk att kunna titta sin älskade djupt i ögonen och säga -Hörrö älskling, ska vi ta och fira midsommarn´ i Rövhålet i år?  Det hade väl varit fantastiskt roligt!

Tyvärr verkar det inte vara bättre än att Rövhålet är fyllt med barrskog. Det är antagligen en ogästvänlig plats där endast de modigaste eremiterna vågar fira sin midsommar.

Rövhålet är full av barrskog - här ser ni att Rövhålet är fullt av barrskog.


 bilderna på Rövhålet är lånade från "Eniros kartor"
poesi i min nötskalleJo, jag har ju en diktblogg också... som ingen besöker :P 

http://velourvenus.blogspot.com/

Jag hade tänkt att vara lite smart och organiserad, dela upp alla tankar i kategorier, typ Dikt - Verklighet, men det gav som inga bra resultat. Anyway, gå in på min diktblogg och kommentera lite ( Bekräftelse=Glad=mer poesi åt folket!    Ingen bekräftelse=Känsla av misslyckande=Slutar skriva poesi! ). 
Man får fråga in tolkning/betydelser/symbolik ifall man inte förstår dikterna, även om jag tycker att tolkningen ligger i läsarens personliga upplevelse, men det är inte tabubelagt att fråga ;) här finns inga skrupler inte!
Skeptisk kossa

Detta hände för några veckor sedan men jag är lite kass på att göra nya inlägg så... :P

Jag gillar djur. På sommaren kan man hälsa på en massa söta djur som bor vid Nydalasjön, Umeå.  Här på bilden ser ni en kossa som jag nyligen hälsat på. Kossan ryckte hastigt bort huvudet när jag skulle stryka den på mulen, och jag kunde inte låta bli att ta det lite personligt. 

I umeå vid nydalasjön kan man gå och hälsa på söta djur. På bilden hade jag just hälsat på en skeptisk kossa/kalv.

Jag antar dock att de stackars djuren får utstå diverse olika handpåläggningar en sån här. Många livliga ungar var på plats och skulle klappa, stryka, bära (på kaninerna) och det var ett jäkla ståhej på vissa av barnen...  det är väl inte konstigt att man som Kossa blir lite irriterad!  ;P

Slut på konstskoleåret :(

Det känns riktigt drygt att gå tillbaks till universitetsstudierna till hösten. Jag känner mig som en flodhäst på Nobelmiddag- ingen talar mitt språk (flodhästiska). Men jag antar att det måste göras :P Damit!

självporträtt                                                         våren 2009RSS 2.0

Följ min blogg med Bloglovin