Misslyckat brödbak

Igår ställde jag mig i köket för att baka ett lågkolhydrat och grutenfritt matbröd. Jag har lyckats med det tidigare men jag skriver sällan ner mina recept.

Jag är höftandets, ögonmåttets och experimentets okrönte matkonung!

Varje gång blir ett äventyr när man inte vet hur det ska bli. Det är nästan som när jag klipper eller färgar håret på mig själv (vilket jag alltid gör på egen hand!) - Man bör inte vara rädd för en fadäs som man vill lära sig något och införskaffa livserfarenheter ;)

I vilket fall som helst blev brödbaket misslyckat. Denna gång hade jag skrivit ner tillvägagångssättet. Nu har jag ett recept på hur man inte ska göra! Minst en halv deciliter vätska ska bort från receptet för att det inte ska bli så degigt.

Detta är en bild från ett lyckat brödbak, men det receptet skrev jag tyvärr inte ner.

Jag har ett önskemål från en av mina läsare om recept och naturligtvis tycker jag att det är jätteroligt att blogga om mat :) men jag kan inte lägga ut recept som inte fungerar så jag får modifiera om det och testa på nytt innan jag kan publicera det.

Men snart så blir det andra bullar :)

Kommentarer
Postat av: Bianca

Oh, jag lagade mat som blev förskräckligt idag och eftersom jag har pms så började jag böla, men jag blev genast glad när jag läste det du skrivit och herregud vad rätt du har att det är en erfarenhet.



Oh jag ser fram emot att kunna baka glutenfritt, det där brödet såg supergott ut!

2011-06-18 @ 19:59:14
Postat av: VelourVenus i egen högfärdig person

Jamen oftast brukar jag också gråta när det blir fel, men just nu är jag i pepp-period och då gör det inte så mycket när något går fel. Hade jag haft PMS skulle jag nog inte varit lika positivt inställt till misslyckanden ;)

2011-06-20 @ 17:49:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Följ min blogg med Bloglovin