Fortsättning på inskolningen

Jag har inte haft tid att vare sig svara på kommentarer eller uppdatera på bloggen, det har nämligen varit full fräs med lillen sedan i måndags.

Han sover sämre än någonsinn då han drömmer mer under nätterna, troligtvis från alla intryck som han fått under dagen. Sedan blir han så uppspelt (övertrött?) och när han är vaken har han ingen ro. Men det lägger sig väl när han har vant in förskolelivet.

Grabben traskar runt och undersöker området.

Igår fick jag sitta inne i personalens fikarum och dricka kaffe medan han var ute och lekte med de andra barnen. När han kom in ingen var han full av grus - blötgrus uppe i näsborrarna, runt munnen och över kläderna.

Inskolningsfröken kom bärandes på honom och sa glatt - Han är sååå snäll och han har haft jätteroligt i sandlådan! och jag tänkte  -Nähää.. sandlådan säger du?! det kan jag inte se. Hur många nävar med grus åt han då? behöver han äta någon lunch efter det här?

Jaja, han var då rysligt glad iaf. :)

Idag är ni dock hemma eftersom han har dragit på sig en förkylning och har feber. Typiskt att han skulle bli sjuk nu när det går så bra med inskolningen! Han ska helst vara feberfri en dag innan han får komma tillbaks till förskolan, men jag misstänker att det kommer att gå över ganska snart för han verkar inte vara vidare medtagen.

Kommentarer
Postat av: Everlasting

Du, jag lånade din bakgrund till ett inlägg, säg ifrån om du har något emot det.Hoppas din lille glade kryar på sig.

2011-08-25 @ 18:36:28
URL: http://kattisbiggestfan.blogg.se/
Postat av: Lilian

Fick tips om dig från kattisbiggestfan.blogg.se och det tackar jag för! Vilken härlig bloggeliblogg! /Lilian

2011-08-26 @ 02:44:37
URL: http://konstigalilian.blogg.se/
Postat av: Helena Högberg

Du kommer nog att vänja dig med förkylningar.

De brukar alltid komma när dagis och skola böjar efter sommaren, hela skoltiden! :)

2011-08-26 @ 10:01:09
URL: http://loppisloella.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Godmorgon, fin blogg du har!Vad tycker ni om http://angelicashop.se? Skulle ni vilja slippa frakten? Gilla på facebook (http://www.facebook.com/pages/AngelicaShopse/192021514190163). Om jag får över 50 stycken gillare innan söndag, så släpper jag en "gratis frakt" kod till alla som gillat sidan. Hur bra?KRAM

2011-08-26 @ 10:37:27
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag håller med dej. Tror inte att det är så bra att ha ateljén hemma egentligen. När man är i den ska man kunna koppla bort alla andra tankar och fokusera på sitt verk. Det är nog inte så lätt om man sitter hemma och bli påmind om att städa, diska, tvätta, och om sambon kommer och stör hela tiden ;P

2011-08-26 @ 11:13:58
URL: http://pictureofmind.blogg.se/
Postat av: Lilian

sv: Japp, är i det stora landet som au pair och för att plugga konst :) Såg dina målningar. Riktigt fina! Gillade tavlan med kvinnan i dammen som inte är riktigt klar ännu!ps. Åk till NYC och förälska dig du med vetja!

2011-08-26 @ 19:48:00
URL: http://konstigalilian.blogg.se/
Postat av: Mormor

Tja jag har skolat in en liten tjej denna vecka och nästa vecka blir det en till... å snuvan slipper ingen ifrån. Otto gillar nog omväxlingen med förskola om jag känner honom rätt. Har varit och handlat lite bra att ha grejer till Ottis... Kramar

2011-08-27 @ 00:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Följ min blogg med Bloglovin