något speciellt

Idag tänkte jag bjuda på alldeles speciella foton föreställande mina studielokaler. Ni kommer kanske inte tycka att det är något märkvardigt alls men för mig är det hårresande, gastkramande och morbidt.

Men jag måste först till plugget och är nog inte hemma innan fem. Sedan ska lillgrabben utfodras och lekas med så vi får väl se när det blir tid över att blogga. Jag hoppas verkligen att det blir tid över gör detta vill jag verkligen visa er!

Kommentarer
Postat av: saralovisa

oooh my! Jag längtar! Men det kanske blir imorgon? Tid är ju som sagt svårt att finna!Idag sov han inte alls nästan. Lite på förmiddagen men inte mer än så. Kan dock tänka mig att han tar igen det imorgon. Låt oss hoppas!Kram på dig min finaste!

2011-09-07 @ 23:27:12
URL: http://saralovisa.webblogg.se/
Postat av: LinaPiraten

Oj men det är ju precis vad som BEHÖVS-lärare som vet hur det är att ha myror i benen,som vet hur det är att ej kunna fokusera eller att man inte är mindre smart för att man inte förstår alla ämnen.

Jag har samma problem jag,men aldrig fått diagnos,jag kan inte matte alls,vänder klockan spegelvänt och har inget lokalsinne(saker som ska stämma in på detta har jag läst).

Jag är en kreativ ordmänniska,men siffror är så..ologiskt för min hjärna

2011-09-08 @ 09:42:56
URL: http://piratdrottningen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Följ min blogg med Bloglovin