Den Morbida Expositionen

Som sagt skulle jag visa er något från mina studielokaler.

För er som inte redan visste det om mig - Jag har ornitofobi, vilket betyder att jag har fågelskräck. Ibland är fobin värre och ibland fungerar det bättre. För tillfället fungerar det hyffsat bra och det är tack vare denna stabilitet som jag lyckats ta dessa foton.


Här står de, fåååglarna - uppstoppade och dammiga, vissa lite trasiga och tussiga.

Klicka småbilderna vettja!Ja, man behöver kanske inte lida av fågelfobi för att tycka att det här är obehagligt - döda och uppstoppade djur har ju en tendens att inge en känsla av obehag vilket djur det än må vara. Jag kan dock inte undgå att tycka att det är obehagligare med en uppstoppad mås än en uppstoppad hare.


Jag har försökt att fotografera hyffsade bilder, men jag har en kass kamera och jag fixar inte att stå där och glo in i deras iskalla ögon av glas och tänka på deras klapprande näbbar... näbbar som inte klapprar längre, men hade de gjort det så skulle de damma något fruktansvärt!

Kommentarer
Postat av: saralovisa

Oh jisses! Rena skräckdramat!Åh jag älskar dig Tesa, du är så genomgo´!Jag var inne på att skaffa en ring nu.. men börjar redan att balla ur. Kanske måste ringa henne igen och fråga mig för om en kopparsprial ändå? bara för att slippa hormoner?

Blää jag har ångest!

2011-09-07 @ 23:58:28
URL: http://saralovisa.webblogg.se/
Postat av: LinaPiraten

jag kunde inte tugga ostmackan under tiden jag såg dina bilder,det kändes fysiskt äckligt att se dessa gamla uppstoppade fåglarva sjuka vi människor är egentligen..

2011-09-08 @ 09:39:26
URL: http://piratdrottningen.blogg.se/
Postat av: erika

usch! det är makabert!!!! äckligt med uppstoppade djur :-( tycker du gjort det bra som lyckats fota dom :-) kramen

2011-09-08 @ 09:49:30
URL: http://www.erikabergstrom.com
Postat av: Helena Högberg

Det är alltid jättesvårt att fota i glasmontrar, men det är bara bra att bilderna inte var tydligare!usch för uppstoppat!

2011-09-08 @ 10:05:14
URL: http://loppisloella.blogg.se/
Postat av: Emelie - PT & kostrådgivare

Fåglar som är så söta och fina :)

2011-09-08 @ 12:33:12
URL: http://bodybybeijer.blogg.se/
Postat av: Lilla familjen

Min mamma är LIVRÄDD för fåglar, jag har aldrig förstått varför .. Men själv kan jag knappt se på fjärilar utan att gråta, springa, skrika och ha mig :P

2011-09-08 @ 16:24:05
URL: http://tweju.blogg.se/
Postat av: camilla

är det där lokalen i källaren på umeå universitet med uppstoppade djur? Sjukt äckligt, det första man möts av är en björnrackare som står vid dörrn!

2011-09-08 @ 19:55:25
Postat av: Jenny

Åh flashback. För ganska exakt 10 månader sedan hade jag också lektioner i dessa lokaler. Man hade i alla fall något att titta på när lärarna var sena... : S

2011-09-08 @ 20:36:36
URL: http://lailustradora.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Följ min blogg med Bloglovin