Ännu en liten vilsen kattunge

Minns ni den lille kattungen som jag skrev om i ett tidigare inlägg?

Nu har det hittats ännu en liten katt på nästan samma ställe!

En spräcklig, trefärgad liten kattunge hittades av två unga tjejer som skulle cykla till badplatsen. Som tur var hade denna kisse inga skador men hon var mycket mager och sällskapssjuk.

Min lillasyster hade snokat runt lite och har på ryktesvägen hört att det fattades tre kattungar från en gård ca 1 mil från den plats kattungarna hittades. En tredje kattunge hade hittats oskadd på mitten av den sträckan och hade ganska snart ett hem hos ett lite ädre par. Alla katter som har hittats har även stämt in på beskrivningarna av katterna som försvunnit, men när mamma ringde och frågade ifall de tänkte kännas vid dessa kattungar så sa de att de inte ville ha dit dem för då skulle katterna avlivas direkt.

Morsan och farsan känner det par som tog hand om den tredje kattungen och bad om att få komma och se ifall kattungarna kände igen varandra. Sagt och gjort! Kissarna fick träffa varandra och det blev ett glatt återseende.

Båda katterna fick stanna hos den familjen! så slutade den olyckliga historien åtminstonde lyckligt för två av de tre kattungarna.

Kommentarer
Postat av: LinaPiraten

Tack.

Idag bjöd du på glädjetårar istället för ledsamt tjutrullar med ögonen och skyller återigen på amningshormoner

2011-08-17 @ 11:48:01
URL: http://piratdrottningen.blogg.se/
Postat av: Everlasting

Vilken liten solskenshistoria att väga upp den första med. Underbart!

2011-08-17 @ 16:52:21
URL: http://kattisbiggestfan.blogg.se/
Postat av: Katarina Croon

Vilken tur att det slutade lyckligt.:D Men så förbannad man kan bli! Hur kan man göra så mot djur? Skaffar man sig djur så ska man ju för bövelen ta hand om dem! Inte låta dem spridas vind för våg och sedan bara vilja ta ihjäl dem. Hemska människor. :(

2011-08-19 @ 11:44:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Följ min blogg med Bloglovin