what is she building out there?

Jorå, det kan jag berätta för er!

Jag är i full fart att fixa och trixa på balkongen (fortfarande) och min käre livskamrat ville så gärna släpa ut tvåsitssoffan dit ut, så igår ställde vi ut den. Vi får väl se hur lång tid det tar innan den blir sunkig :P


Sedan har en hel drös av döda blommor, gamla kartonger och löv har kastats i soporna, men det fanns en sak därute som jag inte hade hjärta att slänga.

Jag hade en gammal pinnstol som hade stått där på balkongen ett bra tag. Pinnstolen hade spruckit tvärsöver sitsen och även om jag hade lagat den så skulle den aldrig mer vara säker att sitta på. Där har den stått och fungerat som ett rangligt avlastningsbord sedan 2007.

Men nu blir det andra bullar! Pinnstilen har nämligen fått bli två fanatsiska hyllor istället.


Jag sågade av stolen på mitten utefter den spruckna sitsen. Tadaa!

Ugglan har jag satt fast med dubbelhäftande tejp och sedan gaffatejp på det. Det här är en av hyllorna. Den ska få tjäna som blomhylla i sommar tänkte jag.

Här nedan lägger jag upp några till bilder för de som är intresserad av att se i lite fler vinklar (klicka för att se större).


Jo, grannarna lär ju börja misstänka att det har slagit slint i skalleknoppen på mig.. eller så har de redan förstått sedan några år tillbaks  :S

Kommentarer
Postat av: erika

du är värsta fixarn! supersnyggt!!!kulturkossan är oxå en fixare & i hennes butik har hon en supercool grejj, hon har tagit en pall med rätt höga ben, skruvat fast sitsen i väggen & använder benen som hängare för en massa galgar. lite i samma stil som dina snygga hyllor alltså :-)kramen!

2011-05-28 @ 20:34:25
URL: http://www.erikabergstrom.com
Postat av: saralovisa

Du är fabulös!!!! Jag vill också ha en stolhylla!Hum... "what is she building out there". Jag tänker med ens på en Tom Waits låt. Kan det vara så att du gjorde det med?

2011-05-29 @ 12:33:06
URL: http://saralovisa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Följ min blogg med Bloglovin